skype facebook
Начало      За нас     Документи     Резервация     Контакти  
Новини
Спира обслужването на една от редовните автобусни линии до София и обратно
Пътуващи автобусни линии на „Дорис” след въведената извънредна епидимична обстановка
Промени в разписанието на автобусите по линия София-Одеса-Киев и Киев-Одеса-София
Относно почивки в Турция Сезон 2020
Новите правила за минаване на гръцката граница влизат в сила на 15.07.2020 г. в 6 часа сутринта
Гърция с нови правила за влизане в страната
ПРАВИЛА И МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ – COVID 19
Ситуация и мерки в хотелите в Турция
Представяме част от мерките, за които имаме запитвания през последните няколко седмици и министърът на културата и туризма Мехмед Нури Ерсой съобщи в интервю за CNN TURK във връзка предотвратяване разпространението на COVID-19 и ситуацията на туризма в Турция:
Важна информация
Преустановяваме всички пътувания извън страната до 01.07.2020
Редовни линии Сливен - София - Сливен
Отворено писмо
Светът ни се промени за една нощ
Позиция на „Дорис Травел” ЕООД
УВЕДОМЛЕНИЕ за ПОЗИЦИЯТА на „ДОРИС ТРАВЕЛ” ЕООД ВЪВ ВРЪЗКА С ВЪВЕДЕНОТО ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЗАРАДИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА COVID-19
Спираме автобусните линии
Извънредно положение : COVID-19
Протестът на превозвачите се отменя
Празнично разписание на автобусни линии „Дорис” - 21.12.2019 г. – 01.01.2020 г.
По време на Коледните и Новогодишни празници, от 21.12.2019 г. – 01.01.2020 г. вкл., автобусите на „Дорис” ще се движат по следното празнично разписание:
Спечели мечтано пътешествие!
Печеливши от томболата по случай 20-годишнината на Дорис
Спечели мечтано пътешествие!
Участвай в играта на „Дорис” във Фейсбук и спечели едно от 20-те пътешествия, които подаряваме за нашия 20-годишен юбилей!
20 години Дорис
Хотелите по турското крайбрежие вече са пълни
Елате с нас на „Ваканция и СПА Експо“ 2018
Ваучер подарък за пътуване
Печеливши от томболата в Мол "Галерия"
19 години Дорис
Пораснахме с още една година!
Отличие "Милосърдие" за 2017 година
На специална церемония, в навечерието на празника на града – Димитровден, в Сливен бяха връчени годишните награди на общината. За заслуги, свързани с просперитета на града, награди получиха актьорът Ивайло Христов – Голямата награда за литература и изкуство „Добри Чинтулов“, управителите на фирма за производство на фуражи Пламен Даскалов, Стефан Колев и Йенс Рейман - наградата за стопанска инициатива на името на първия български индустриалец Добри Желязков – Фабрикаджията, доц. д-р Ружа Маринска, преподавател по история на изкуството в Националната художествена академия и Нов български университет - наградата „Д-р Иван Селимински“, а на собственичката на транспортна и туристическа компания „Дорис“ Тодорка Енева кметът на Община Сливен Стефан Радев връчи отличието „Милосърдие“. „Ако всеки от нас направи по нещо малко за града, със сигурност ще направи Сливен по-добро място за живеене. Ще върнем децата си в нашия град, в техния град, където им е мястото“ – каза г-жа Енева, която осигурява безплатно пътуване с автобуси на онкологично болни хора от Сливен до Стара Загора и обратно. Извън благотворителната дейност „Дорис“ активно участва в инициативи и проекти, свързани с развитието и образованието на децата на град Сливен.
Скъпи приятели, Съвсем скоро ще пораснем с още една година – на 01.11.2017 г. ние от „Дорис” ще празнуваме нашия 19-ти рожден ден. По случай предстоящия празник организираме щанд в МОЛ Галерия, Стара Загора, срещу главен вход, където на 28-ми и 29-ти октомври 2017 г. да представим нашите празнични предложения за пътуване и да предоставим на всички, посетили щанда ни, възможността да участват в специална томбола с много награди. Това е един от начините екипът на „Дорис” – една от водещите транспортни и туристически компании в България, да благодари за подкрепата и лоялността на своите клиенти през всички тези години. Заповядайте при нас! Ние ще ви изкушим да пътувате! Очакваме с нетърпение нашата среща!
Поздравяваме нашите украински колеги с Деня на защитника на Украйна!
Днес нашите приятели от Дорис Украйна празнуват един от най-големите си празници – Денят на защитника на Украйна – празник на всички воини и ветерани, ден за почит на всички смели мъже, отбранявали украинската земя. Ние ги поздравяваме и им желаем кавказко дълголетие, здраве, успехи, воля, смелост, оптимизъм и сила!
„Дорис” подкрепя спортно събитие в Стара Загора
Ние от „Дорис” имаме привилегията и удоволствието да подкрепим грандиозно спортно събитие, организирано от нашите приятели от Клуб по спортни танци "ДЕНС ЮНИК", заедно с Община Стара Загора и Българска федерация по спортни танци - Турнир КУПА България и Открит национален турнир по спортни танци КУПА Стара Загора 2017 Под музикалния съпровод на Overground Brass Band на живо, в Общинска спортна зала "Иван Вазов”, Стара Загора, на 15.10.2017 г. любителите на спортните танци ще могат да се насладят на едно невероятно преживяване.
Г-жа Тодорка Енева, собственик на транспортна и туристическа компания „Дорис“, е носител на наградата „Милосърдие” за 2017 година
Отличието се връчва от община Сливен на изявена личност в областта на здравеопазването и социалната политика. Решението е на Обществената комисия за избор на носител на награда „Милосърдие" за мандат 2015-2019 година. Съобразно регламента по избор и след проведено тайно гласуване Комисията удостои с отличието Тодорка Енева. От учредяването на сдружение „Онкологично болни и приятели”, Сливен досега тя дава ежедневна безвъзмездна подкрепа за него. Извън благотворителността си в социалната сфера тя изпълнява ежегодно безвъзмездни проекти в полза на децата и образованието в Сливен. Награда „Милосърдие” се връчва на тържествена церемония, в навечерието на празника на Сливен - Димитровден.
Автобусна линия София - Киев - София с 10% отстъпка
Дорис стартира отново от 01.09.2017г. международна автобусна линия София – Киев - София
Нова каса на Централна Автогара, София!
Уведомяваме Ви, че „Дорис“ вече е на по-удобно за Вас място на Централна Автогара, София!
Дора, Димитър и ракът
С „Дорис“ стотици пациенти пътуват безплатно за лечение всяка година
Вече сме пълнолетни!
ТА „Дорис“ получи престижната награда „Софроний Врачански“
Нов офис на Дорис отвори врати в град Стара Загора
Нов офис на Дорис отвори врати в град Стара Загора на 12 октомври 2016 година ! За клиентите на Дорис вече е на разположение нов офис в град Стара Загора. Той се намира на бул. Славянски 62 (на гърба на Автогара Стара Загора) и ще обслужва нашите клиенти все така с усмивки и уверност ! Всички нови и настоящи клиенти са добре дошли!
Нов, Модерен и Комфортен автобус
Ако имаш мечта, позволи и да се сбъдне.
Атина - една столица напоена с романтика и митология..
Нов блог пост!
Дубровник, Хърватия
Дубровник - едно преживяване наситено с култура и традиции!
Нов блог пост!
Втора част от приключенията на Валерия в Южна Африка!
Повече за Сливен и региона
Дорис в новият брой на списание "Повече за Сливен и региона"
ЮЖНА АФРИКА – ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ДРУГИЯ КРАЙ НА ЗЕМЯТА
Пътепис от Валерия Лоусън
Дорис - Фестивал на фолклорната носия
Гости на Фестивала на фолклорната носия, с. Жеравна 2015 г.!
Пътепис от Ани Иванова
Едно пътуване до Цари Мали град и Седемте рилски езера с Дорис - пътепис от Ани Иванова
Дорис в Twitter!
Станете част и от Нашето Twitter семейство!
Весела Коледа и Щастлива Нова година
Весела Коледа и Щастлива Нова година! С искрени пожелания за здраве и щастливи мигове! Нека личните и професионални успехи Ви съпътства през цялата година!
Годишни национални награди
годишни награди „Автобусна фирма на годината“ на списание „Автобуси & микробуси“.
Почивка на изплащане с TBI Credit
Вече може да закупите почивка на кредит с TBI в офисите на Туристическа агенция ДОРИС